Lună Nouă în Săgetător 7 decembrie. Ce pățește fiecare zodie

Loading...

Lună Nouă în Săgetător 7 decembrie. Vineri, 7 decembrie, are loc fenomenul de Lună Nouă în Săgetător, unul extrem de important pentru zodii, din punct de vedere al astrologilor. Luna Nouă în Săgetător aduce optimism, energie și marchează noi începuturi. Cum sunt afectate zodiile, ce pățește fiecare nativ în parte!

Lună Nouă în Săgetător 7 decembrie. Ce înseamnă fenomenul
Luna Noua în Sagetator ne incurajeaza pe țoti să gândim la lucruri mărețe pe care ni le-am dori să se îndeplnească. Luna Noua te motivează, îți amintește cine ești și care este scopul tău în viață.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Berbec
Luna Nouă în Săgetător anunța creșterea, evoluția voastră prin studii, străinătate, călătorii mari, credința, sprijin divin. Puteți avea oportunități noi legate de un curs în străinătate, puteți începe un nou proiect legat de mass-media, puteți călători mai mult. Pentru cei născuți în apropierea zilei de 7 aprilie, aspectul de trigon dintre Luna Nouă și Soarele natal favorizează înțelegerile în familie, dar și cu partenerii de afaceri.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Taur
Luna Nouă în Săgetător anunța creșterea, evoluția voastră prin afaceri, fiind un moment de împuternicire. Următoarele săptămâni pot aduce câștiguri financiare prin intermediul altora, puteți obține un împrumut mai ușor, puteți primi anumite bonusuri financiare, puteți începe o afacere, o relație nouă. Pentru cei născuți în apropierea zilei de 7 mai, aspectul de 150 de grade dintre Luna Nouă și Soarele natal poate aduce câștiguri și pierderi alternative, noroc și ghinion, necazuri și fericire.

Loading...

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Rac
Luna Nouă în Săgetător anunța creșterea, evoluția voastră prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, lucru în echipă, concurenți, rivali. Provocarea momentului vine prin Marte și Neptun în Pești, și puteți risca în domeniul carierei, activități și proiecte profesionale, relația cu șefii. Pentru cei născuți în apropierea zilei de 7 iunie, opoziția dintre Luna Nouă și Soarele natal poate aduce o schimbare legată de parteneriate, afaceri, avere. Există mare risc de pierderi.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Leu
Luna Nouă în Săgetător anunța creșterea, evoluția voastră prin iubire, proiecte creative, copii, vacanțe. Speranța de a avea un copil poate fi îndeplinită acum.
Provocarea momentului vine prin Marte și Neptun în Pești și ar trebui să fiți atenți în legătură cu contractele care vorbesc de bani, o afacere, un partener de afaceri, o relație secretă.
Pentru cei născuți în apropierea zilei de 7 august, aspectul de trigon dintre Luna Nouă și Soarele natal poate prevesti o bună înțelegere cu partenerul de viață.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Fecioară
Evoluție pe toate palierele vieții. Este un moment bun pentru familia voastră, pentru a vă mări familia. Pentru cei născuți în apropierea zilei de 7 septembrie, aspectul de careu dintre Luna Nouă și Soarele natal accentuează situațiile instabile și încordate, câștiguri și pierderi alternative, tulburări ale sistemului nervos, nevroze.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Balanță
Comunicarea este favorabilă. Este un moment prielnic pentru achiziții și diverse drumuri pentru rezolvarea treburilor domestice. Atenție la sănătate, munca vă poaet epuiza.
Pentru cei născuți născuți în apropierea zilei de 7 octombrie, aspectul de sextil dintre Luna Nouă și Soarele natal prevestește o perioadă fericită propice demarării unor activități noi, aprecieri și favoruri din partea superiorilor, inițiative de succes.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Scorpion
Fiți atenți la portofelul vostru, fiți atenți la cumpărături. Dar provocarea momentului vine prin Marte și Neptun în Pești și ar trebui să fiți atenți în relațiile de iubire, cu copii, la speculații, puteți să va păcăliți într-un mod destul de amar.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Săgetător
Luna Nouă în Săgetător anunța evoluția prin focalizarea pe prioritățile voastre, pe proiectele personale. Este un moment de reînnoire și putere pentru voi. Pentru cei nascuti în apropierea zilei de 7 decembrie, conjuncția dintre Luna Nouă și Soarele natal poate amplifică neînțelegerile, nefericirea conjugală, despărțirile.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Capricorn
Această perioadă care va urma după Luna Nouă de pe 7 decembrie nu va fi una la fel de intensă ca pentru celelalte zodii menționate în acest material, însă va fi un moment foarte bun pentru tine să te relaxezi. Pe de altă parte, este posibil că în această perioadă să fiți nevoiți să faceți față unor situații legate de deținerea și obținerea unor informați secrete, dușmani secreți, puteți deveni cel mai mare dușman al vostru.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Vărsător
În ultima perioadă ai fost destul de încărcată pe plan emoțional și ai luat multe decizii greșite care te-au scos de pe drumul pe care voiai să mergi. Luna Nouă îți oferă posibilitatea de a face schimbările necesare pentru a reveni pe acest drum la care visezi. Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil.

Luna Noua în Sagetator 7 decembrie – Pești
Aceasta Luna Noua te provoaca sa asumi mai mult responsabilitatea a ceea ce esti si sa impartasesti inspiratiile cu o audienta mai larga pentru ca poti inspira si alti oameni in bine. Poți deveni părinte, te poți căsători sau vei face un de un pas mai mare in cariera. Luna Noua in Sagetator anunta cresterea, evolutia voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor.

Loading...