Lavinia Pîrva, pusă la zid! „Diferența între tine și Andreea Marin e ca de la cer la pământ! N-o să te ridici niciodată la nivelul ei!” Cine a făcut-o praf pe brunetă

Loading...

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Junior, nu are liniște nici după ce a devenit doamna Bănică!

Deși se iubește cu celebrul artist de câțiva ani, Lavinia Pîrva nu mai scapă de comparația cu Andreea Marin, cea cu care Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit.

De când s-a cuplat cu Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva a fost mereu comparată cu Andreea Marin. Asta pentru că nu o dată cântăreața a încercat să o copieze pe „Zâna surprizelor” din punct de vedere vestimentar, al gesturilor, al look-ului și nu numai.

Din păcate însă, Andreea Marin e numai una, iar internauții nu ratează nicio ocazie să-i amintească acest lucru Laviniei, pe conturile ei de socializare.

Loading...

 

Chiar și acum, când cei doi s-au căsătorit, iar Lavinia este oficial doamna Bănică, aceasta este „agasată” în continuarea de anumiți internauți care îi amintesc cât de bună, frumoasă și deșteaptă este Andreea Marin.

Acum însă, pe pagina Laviniei, o femeie nu doar că a lăsat un comentariu în care o lăuda pe Andreea Marin, ci a inserat și o imagine cu aceasta.

„Da, ești frumoasă, dar diferența dintre tine și Andreea Marin e ca de la cer la pământ… Și din păcate, nu te vei ridica la nivelulul ei de Doamnă! Ești doar în acte…” a fost unul dintre comentariile de pe pagina de socializare a Laviniei.

„Așa arată o doamnă, demnă de un artist ca Ștefan Bănică…acum are altă viață și bravo ei!!”, sunt cuvintele care însoțesc o fotografie cu Andreea Marin.

De remarcat este faptul că Lavinia nu a șters aceste comentarii de pe pagina ei de socializare. Așa cum era de așteptat, pe pagina Laviniei a început o adevărată dispută între fani. Unii au fost deranjați și i-au luat apărarea cântăreței, în timp ce alții erau de partea Andreei Marin.

Loading...