Horoscop 7 octombrie. Cea mai bună zi din viață pentru o zodie! Astrele îi fac cel mai bun cadou

Loading...

Horoscop 7 octombrie Berbec
Sâmbătă se anunța activități de rutină fie la serviciu, fie acasă. Recomandabil este să îți dozezi eforturile, pentru că sistemul circulator și inimă îți sunt slăbite. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Odihnă, hrană sănătoasă, plimbările în aer liber îți sunt suficiențe pentru a-ți întreține sănătatea. Duminică întâlniri și dialoguri furtunoase cu partenerii de viață sau de afaceri.

Horoscop 7 octombrie Taur
Finalul acestei săptămâni este potrivit pentru distracții. Stările tale de spirit fluctuează mult, însă hotărăște-te în timp util dacă vrei să-ți petreci zilele weekend-ului singur sau în compania celor dragi. Duminică ar fi bine să îți îngrijești sănătatea. Se pot accentuă sistemului digestiv. Evită excesele de orice fel și odihnește-te suficient. Nu se recomanda consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale pe cât posibil.

Horoscop 7 octombrie Gemeni
La treburile gospodărești ai mult spor în zilele weekend-ului. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă le poți depăși cu puțin efort și bunăvoință. Duminică, copiii sau persoană iubită te pot provocă serios. Dialogurile cu aceștia sunt confuze, enervante, așa încât ai face bine să lași temele importante de dezbătut pentru o altă perioadă. Mai bine organizează o mică petrecere și bucură-te de muzică, mâncare bună și de prezența celorlalți.

Horoscop 7 octombrie Rac
Se pare că sâmbătă ai de făcut mai multe drumuri scurte. Poate fi vorba despre cumpărături în mai multe etape sau de vizite la mai multe cunoștințe apropiate. S-ar putea să afli informații alarmante legate de cineva drag, dar mai întâi verifică sursă acestora și abia apoi vezi ce ai de făcut. Duminică, pregătește-te să dai piept cu membrii familiei. Ți se vor cere explicații legate de modul în care îți petreci timpul liber sau despre locul de muncă.

Loading...

Horoscop 7 octombrie Leu
Sâmbătă ar fi bine să te ocupi de cumpărăturile necesare traiului zilnic. Bani se pare că ai din salariul de la un serviciu, chiar dacă puțini și în salturi. Energia vitală este fluctuantă și de aici relațiile cu ceilalți îți pot creă neplăceri. Duminică se anunța întâlniri și dialoguri cu o rudă apropiată sau cu un prieten drag. Cu toate că una se gândește și altă se spune, nu pune la suflet și bucură-te de tot și toate. Astrele iti fac cel mai bun cadou: regăsirea cu cei apropiați sufletului pe care nu i-ai mai avut mult timp lângă tine.

Horoscop 7 octombrie Zodia Fecioară
Sâmbătă ai toane greu de suportat de către cei din jur. Tendința de a te implică în viață altora fără să ceri voie te poate duce la singurătate și critici aspre. Ocupă-te mai mult de ține și relaxaza-te la un salon de înfrumusețare sau la o sală de gimnastică. Duminică, gândurile îți vor zbură către câștigurile pe care le obții de la serviciu. Nemulțumirea se vede și se simte de la o poștă, însă deocamdată ești subiectiv în aprecierea acestui capitol al vieții.

Horoscop 7 octombrie Balanța
La finalul acestei săptămâni se recomanda retragere din forfotă vieții cotidiene și momente de singurătate. Organismul îți va da semne de oboseală, de aceea fii prudent. Folosește remedii naturiste, odihnește-te suficient și evită pe cât posibil tratamentele alopate. Duminică te vei simți mai bine, însă nu forță notă. Mentalul îți este bulversat și cu greu poți comunică cu ceilalți. Rezumă-te la discuțiile strict necesare și la activități care necesită puțin efort intelectual și fizic.

Horoscop 7 octombrie Scorpion
Sâmbătă ești solicitat de către prieteni, însă acțiunile întreprinse alături de aceștia se pot dovedi o pierdere de vreme. Canalizează-ți energia către treburile casnice și evită provocările celorlalți. Duminică, organismul îți va da semne serioase de oboseală. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber și folosește mai mult remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale generale. Atenție la dușmanii ascunși, care îți pândesc fiecare mișcare!

Horoscop 7 octombrie Săgetător
Sâmbătă ești chemat la rampă de către evenimente sociale care mai de care mai zgomotoase. Însă, mai mult zgomotul este de ele. Fii prudent cum te prezinți în lume și evită discuțiile frivole. Duminică se conturează întâlniri și dialoguri deosebite cu prietenii. Îți vor reamini de visele și iluziile tinereții care au rămas nealterate undeva în fundalul vieții tale. Sănătatea este vulnerabilă.

Horoscop 7 octombrie Capricorn
Finalul acestei săptămâni îți aduce noutăți despre cunoștințele din străinătate. Sunt momente pasagere, așa încât subiectele dezbătute sâmbătă sunt mai mult pentru antrenament vocal. Duminică s-ar putea să fii invitat la un eveniment cu multă lume. Mentalul îți este destul de confuz și de aici comunicarea foarte îngreunată. O persoană cu autoritate te poate provocă la o dispută interesantă.

Horoscop 7 octombrie Vărsător
Sâmbătă s-ar putea să-ți faci griji legate de bani. Recomandabil este să-ți achiți mai întâi facturile și datoriile de orice fel. Sunt momente pasagere și vei reuși să-ți rezolvi problemele financiare cu ușurință. Duminică este o zi potrivită pentru activități culturale. Mergi la o piesă de teatru, la o expoziție de pictură sau participă la o întâlnire pe teme spirituale. Vrei nu vrei, luminile scenei vieții sunt îndreptate asupra ta.

Horoscop 7 octombrie Pești
Relațiile parteneriale te solicita destul de mult sâmbătă. Sunt posibile altercații, nemulțumiri, dar mai devreme sau mai târziu vei ieși la liman învingător. Țintești departe, ai aspirații deosebite, însă teamă de a fi înțeles incorect de către ceilalți este destul de mare. Detașează-te de tot și toate și urmează-ți visele cu dăruire și curaj. Duminică, gândurile tale vor zbură către banii pe care este nevoie să cu ceilalți.

Loading...