Greşeala pe care o face toată lumea când spală blugii. Nu trebuie să mai faci asta niciodată! Cum trebuie, de fapt, curăţaţi celebrii jeanşi

Loading...

E greu de crezut, dar blugii nu se spală niciodată, iar asta nu o spunem noi, ci specialiștii. De-a lungul timpului, mai multe vedete au mărturisit că nu-și spală niciodată jeanșii, dar acest lucru a fost privit cu suspiciune de fani.

Printre aceștia se numără și un celebru designer, care a mărturisit că nu și-a spălat niciodată blugii pentru că aceștia se deteriorează și înainte să ridici din sprâncene, află că are mare dreptate, deși poate părea ciudat.

Spălarea hainelor pare un proces simplu, dar majoritatea dintre noi facem câteva greșeliu care, în timp, duc la deteriorarea hainelor, dar și a mașinii de spălat.

Dar iată care este motivul pentru care un director general al unei mari companii producătoare de jeanși a declarat că nu ar trebui să ne spălam blugii niciodată.

Loading...

Acesta susține că jeanșii se scurtează și se decolorează, cu atât mai mult dacă sunt elastici. Acesta spune, de asemenea, că cei care își iubesc perechile de blugi, nu ar trebui să le supună niciodată la un astfel de tratament dur, cu apă și detergent. Cu toate acestea, el mărturisește că blugii pot fi curățați o dată la câteva luni, pentru a îndepărta mirosurile neplăcute. De asemenea, etichetele unor blugi de la o firmă cunoscută, îndeamnă clienții să spele blugii foarte rar, iar atunci când o fac, să folosească doar apă rece.

Procesul de curățare este unul special. Cei care vor să-și curețe blugii, sunt sfătuiți să îi sigileze într-o pungă și să-i bage la congelator, pentru 24 de ore, pentru a scăpa de mirosurile neplăcute. În ceea ce privește petele, se recomandă să utilizăm un burete sau o periuță de dinți pentru a curăța locul respectiv.

Tu cât de des și, mai ales, cum îți speli blugii?

CITEȘTE ȘI: A dispărut acum 40 de ani din România, dar a reapărut în aceste zile. Iată animalul care a pus pe jar autoritățile din țara noastră

Un castor, animal care a dispărut în anii 70 la noi în ţară, şi-a făcut apariţia în incinta Muzeului Astra din Sibiu. Prezența acestuia a fost observată după ce nivelul apei în zonă a început să crească.

Castorii au dispărut din România în jurul anului 1970. În 1996, în cadrul unui proiect de repopulare cu această specie de mamifere, 21 de castori au fost aduși în diferite zone din țara noastră.

Mamiferul rozător a apărut acum în incinta celui mai mare muzeu în aer liber din Europa, muzeul Astra.

„Ne-am întrebat care este cauza creșterii nivelului apei, după care am văzut diferite urme pe copaci. Am luat legătura cu doamna Ana Maria Benedek, de la Ecologia și Protecția Mediului din cadrul Universității «Lucian Blaga» din Sibiu. Ea a venit și ne-a încredințat că este vorba de un castor. Și este unul extrem de activ, încât ar putea să ne inunde toată lunca”, a declarat Ciprian Ștefan, directorul general al Muzeului Astra.

Loading...