Dieta Irina Reisler: cum a reușit să piardă celebra Irina Reisler într-un singur an 44 kg?

Loading...

Dieta Irina Reisler: cum a reușit să piardă Irina Reisler într-un singur an 44 de kilograme? Chiar și oamenii de televiziune suferă sau pot suferi din cauza kilogramelor în plus, iar printre aceștia se numără și Irina Reisler. Cunoscută ca moderator de televiziune, Irina Reisler a arătat tuturor că, prin ambiție și perseverență, se pot obține rezultatele dorite.

Îngrășându-se foarte mult în timpul sarcinii și alăptării (când a mâncat pentru două persoane), Irina Reisler a fost nevoită să recurgă la o dietă sănătoasă, la un regim care să nu-i afecteze sănătatea.

Ulterior, Irina Reisler a urmat recomandările Simonei Canache (specializată în acupunctură și medicină complementară – medicină tradițională chineză), urmând regimul 3 + 3 disociat. Această dietă presupune consumul de legume pentru 3 zile și consum de proteine animale în celelalte zile ale săptămânii.

Urmând această dietă, doamna Reisler a reușit să piardă 44 de kilograme într-un singur an.

Loading...

Inițial, Irina Reisler a urmat dieta Mayo, reușind astfel să piardă primele 5 kilograme de grăsime. Dieta Mayo necesită multă ambiție, fiind foarte restrictivă, o stare bună de sănătate și recomandarea unui medic avizat.

Regula de aur a acestei diete este: produsele vegetale nu se combină cu produsele de origine animală!

Planul dietei Irina Reisler

Primele 3 zile se consumă legume crude, ca atare sau sub formă de salate, cu foarte puțin ulei de măsline. Puteți adăuga și un strop de suc de lămâie dacă doriți. De asemenea, în primele trei zile se poate consuma un măr, de preferat Golden.

În ultimele 3 zile din acest ciclu se pot consuma proteine de originală animală, din carne slabă, ouă și anumite produse lactate (lapte bătut, sana, chefir, brânză de vaci, brânză feta, telemea, caș de oaie / vacă). Alegeți carnea macră (pui, curcan, porc – mușchi și cotlet, vită, peste) și preparați-o la cuptor sau pe grătar. Se poate adăuga un strop de sare și piper, alături de alte ierburi aromatice, dacă simțiți nevoia.

Se recomandă consumul regulat de apă plată sau ceai verde și / sau cafea, în cantități limitate (două căni mari de cafea, 2-3 căni de ceai verde) și neîndulcite. Poate va fi mai greu la început, dar vă veți obișnui cu gustul autentic al acestora.

Nu vă înfometați, mâncați atât cât simțiți nevoia, însă nu vă ridicați cu burta plină de la masă. Mestecați corespunzător alimentele și serviți masa în tihnă.

Puteți urma această dietă atâta timp cât doriți să pierdeți în greutate. După prima luna, puteți avea o singură masă într-o zi la care puteți consuma orice vă doriți, în cantități normale.

Alimente interzise
Paste, pâine, alimente grase sau bogate în calorii și grăsimi, alimente procesate, mezeluri, alimente bogate în zahăr, prăjituri și alte dulciuri, produse tip fast-food. De asemenea, sunt interzise băuturile carbogazoase, sucurile de orice fel din comerț și alcoolul.

Recomandări

Este obligatorie disocierea celor două grupe de alimente, legumele și proteinele, pe tot parcursul regimului

Respectați cele 3 mese principale ale zilei

Ultima masă, masa de seară, trebuie luată cu cel puțin 2-3 ore înainte de culcare

Dimineața, pe stomacul gol, puteți consuma un pahar de apă la temperatura camerei

Consumați cel puțin 2-3 litri de apă în fiecare zi

Evitați prăjelile (prăjirea cărnii)

Optați pentru legumele și sursele de proteine animală cu cele mai puține calorii/100 g

Monitorizați rezultatele săptămânal și țineți un jurnal de dietă

Dacă suferiți de anumite afecțiuni cronice, dacă aveți un istoric medical sau dacă sunteți gravidă sau alăptați, înainte de a urma această dietă trebuie să cereți opinia unui medic specialist (și, eventual, să faceți un set complet de analize)

Orice dietă care este însoțită de mișcare și exerciții fizice este mult mai eficientă

Loading...