Dieta de 3 zile pentru curatarea intestinelor

Loading...

Foarte multe boli se dezvolta in intestine. De aceea, este foarte importanta ca, din cand in cand, sa se realizeze o curatare a acestora. Cele mai potrivite perioade sunt cele care ne permit alimentarea cu fructe si legume proaspete. Urmatoarea cura dureaza doar trei zile si este ideala pentru curatarea organismului, in special a colonului, care reprezinta groapa de gunoi a organismului.

Asadar, in prima zi, di­mineata incepe cu ceai de plante sau ceai verde si fructe uscate sau nuci. La pranz – fructe proas­pete, fructe uscate, nuci (in cantitati potrivite). Seara se bea ceai de plante. Se face si o baie cu infuzie din plante adaugata in apa.

A doua zi este cea mai grea, dar trebuie tinuta in­toc­mai, fiindca astfel curatarea nu va fi eficienta. Se beau 3 l de apa congelata si dezghe­tata.

In apa se poate adauga suc de lamaie si miere de albine. Daca simtiti ca va este foame, mancati un pumn de fructe uscate sau nuci.

Loading...

A treia zi este si cea mai importanta.

Dimineata, beti un ceai verde sau de plante si 150 ml suc de mor­cov, mancati un pumn de fructe uscate sau nuci.

Pentru curatarea buna a intestinului trebuie sa mancati cat mai multe alimente cu celuloza: salata de varza, sfecla si morcov proaspat, legume si mult zarzavat. La sfarsitul zilei se beau 350-500 ml de ceai din plante, iar inainte de a merge la culcare, se consuma o ceasca de iaurt, di­­zolvand in ea doua linguri de tarate.

Loading...