Cel mai bun antirid natural pentru ochi! Conține doar 2 INGREDIENTE și e mai ieftin decât orice cremă!

Loading...

Timpul nu iartă pe nimeni și, după o anumită vârstă, femeile încep să petreacă tot mai mult timp în fața oglinzii și să vadă dacă nu cumva le-a mai apărut vreun rid în jurul ochilor. După 40 de ani, laba gâștii sau liniile fine de sub ochi par că nu au leac, dar nu este așa. Există un remediu extrem de eficient și natural, care poate fi făcut chiar la tine acasă.

Așa cum îți spuneam conține doar două ingrediente: ulei de argan și vitamina E, pe care le găsești în magazinele naturiste. Ah, dar și de niște dischete de bumbac. Potrivit specialiștilor, uleiul de argan are rezultate uimitoare, indiferent de tipul de piele, inclusiv pentru acnee, eczeme, varicelă sau psoriazis. Dacă vei folosi acest tip de ulei pentru ochi, care are dublu efect anti-îmbătrânire și întinerește, te ajută să scapi de riduri și îți tonifiază și catiefelează zona de sub ochi.

Mai mult, acesta e bun și pentru organism, nu are efecte doar în ritualurile de înfrumusețare. Printre minunile pe care le face se numără: întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației sanguine și reducea colesterolului din sânge.

Ca să prepari remediul natural împotriva ridurilor din jurul ochilor ai nevoie de următoarele cantități din cele două ingrediente:

Loading...

– 50 ml ulei de argan;

– 5 capsule de vitamina E.

Cum se prepară:

Se amestecă uleiul de argan cu capsule de vitamina E până se obține o compoziție omogenă. Apoi se înmoaie dischetele în poțiunea magică, după care le așezi în jurul ochilor. Lăsă să acționeze cu tot cu conținut pentru zece minute, timp în care te poți relaxa stând întinsă. La final, îndepărtează dischetele de bumbac și masează ușor pielea din jurul ochilor cu ajutorul degetelor, potrivit adevar.info.

Dacă vei folosi contant acest ser natural pregătit la tine acasă, rezultatele nu vor întârzia să apară! Cel mai indicat e să aplici soluția, în cantități mici, în fiecare seară. Utilizarea sa regulată va face pielea să arate întinerită, mai elastică, mătăsoasă și strălucitoare.

Loading...