Astrologul Radu Stefanescu: ce zodii au noroc in anul 2019. Teoria ciclurilor. Horoscop

Loading...

Horoscop Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase in anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronica.

S-au luat un numar de personalitati, de pe tot globul, de la jumatatea secolul XX, cate 215 pentru fiecare zodie, adica 2.580 de persoane cu o biografie stiuta si s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, in anul 1959.

Horoscop Pe 25 septembrie s-au nascut William Faulkner, Dmitri Şostakovici, Michael Douglas, Robert Bresson, Mark Hamill, Christopher Reeve, Panait Cerna, Calin Turcu, Simion Pop, Maria Tanase.

Horoscop În calendarul crestin ortodox sunt Sfintii: Eufrosina, Pafnutie Egipteanul, Serghei de la Radonej.

Loading...

Horoscop În „Kalendar” este a doua zi a Filipilor de toamna, a serbarilor Lupilor. Teclele Berbecilor, incepute ieri, continua!

Anul 2019 este un an al NOROCULUI. Doar este Anul Porcului! Şi in limba romana exista vorba ”ai noroc porcesc” sau ”ai noroc ca porcul”! Dar, nu tot timpul si nu la toate zodiile!

Pentru intocmirea horoscopului pe zodii si global pentru anul 2019 am luat in considerare teoria astrologiei crestine a cardinalului Pierre d’Ailly. El considera ca exista o corespondenta ciclica intre tipurile de evenimente din istorie si conjunctura astrala. Adica, ”ce a fost, o sa mai fie!”

Cu mult timp inaintea lui, cu vreo doua mii de ani, chinezii ajunsesera la aceiasi concluzie. Teoria ciclurilor. Zodiacul chinezesc se bazeaza pe zodiile zoomorfe de lungimea unui an, intre Lunile noi respective, dar are un ciclu de 60 de ani in care se repeta zodia si elementul respectiv, adica apa, lemn, foc, pamant, metal. Anul 2019 este anul Porcului de Pamant, negativ.

Ani ai Porcului de Pamant, negativ, au mai fost anii 1959 si 1899. 1959 seamana cu 1899! Ani de trecere, nu au fost razboaie mondiale, sau catastrofe majore. Ani, norocosi! Conform teoriei ciclurilor sunt foarte mari sanse ca si anul 2019 sa fie un an asemanator cu anul 1959.

Astept sa mi se comunice din Hong Kong care este culoarea anului 2019, hotarata de cei 12 Întelepti ai Chinei. De obicei, Consiliul Înteleptilor se tine in prima jumatate a lunii octombrie, in fiecare an. Sa traim si o sa vedem!

BERBEC

Ziua de astazi este favorabila in toate, mai putin in domeniul sentimental. Niciun obstacol in perspectiva, negociaza, cauta aliante si accepta, daca nu se poate altfel, mici compromisuri. O posibila intalnire importanta la mijlocul zilei, la pranz, te poate face sa iti freci mainile de multumire. Un mic amanunt te enerveaza disproportionat. Ceva legat de o constructie, de apartament, de camin, locuinta – in general.

TAUR

O posibilă schimbare. Analizează bine înainte să porneşti pe un nou drum. Ceea ce începi azi poate aduce, însă, rezultate bune. Nu lua visurile drept realitate, promisiunile drept garanţii! Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Afacerile sentimentale sunt moderat aspectate, mai curînd spre bine, sănătatea, la fel.

GEMENI Astăzi este bine să fii mai sigur pe tine, mai hotărât! Totuşi, e bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să cumperi materiale noi pentru finisajele, sau reabilitarea casei tale. Ascensiunea ta din ultimul timp şi ultimile mişcări profitabile atrag invidii şi bârfe. Domeniul dragostei şi al relaţiilor sociale nu este aspectat, deschizînd cutia Pandorei, a neprevăzutului.

RAC Ceva pare că te reţine astăzi, dar este ziua ideală pentru vizite la prieteni, după orele de program. Puteţi petrece clipe plăcute împreună, vorbind mult şi depănând amintiri din vacanţe! Dar, ateție, nu te poţi substitui lor, nu poţi impune propriile gusturi, dar poţi să te simţi bine! Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează bine, ar trebui să nu ai probleme.

LEU Sunt mari, sau mai mici interese în joc! Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în cursul dimineţii. Gândeşte de zece ori şi vorbeşte o singură dată! Primeşti şi nişte veşti care te încurcă! Este şi o zi cînd se pot petrece evenimente neplăcute în sfera familiei şi a prietenilor, care sunt malefic aspectate. Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine având propria scară a valorilor şi propriile aspiraţii.

FECIOARA Conjunctura astrală avantajează proiectele personale şi/sau domeniul sentimental. Astăzi trebuie să folseşti diplomaţia şi politeţea, pe care, de altfel, ştii foarte bine să le pui în valoare. Fii foarte atent la surselor tale de venituri. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Poate este vremea să-ţi diversifici activitatea. Vin vremuri foarte grele, probabil că prețurile vr crește în continuare şi tot oamenii cinstiţi o să sufere, aşa că trebuie să te pregăteşti de pe acum.

BALANŢA Este puţin cam târziu să te cuprindă regretele pentru greşelile din trecut. Încearcă să eviţi aceste momente jenante, când îţi plângi de milă! O zi cam melancolică, dar te poţi distra pe seară! Nu te apuca de lucruri noi mai ales din afara sferei tale, cel puţin în această perioadă. Sunt avantajate, însă, întâlnirile de afaceri, sau sociale, discuţiile, negocierile, vizitele pe eveniment – tot ceea ce ţine de comunicare în economic-social-politic-dragoste.

SCORPION Magnetismul personal este în creştere – poţi lămuri unele situaţii, sau să faci unele alegeri. Pe plan profesional trebuie să iei imediat unele măsuri, decizii care nu mai suferă amânare. Totuşi ai o veste despre nişte pagube, nişte pierderi de bani. La o verificare mai atentă poți constata că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi că nici nu te interesează pe tine personal în mod deosebit. Aşa că ia lucrurile uşor, dar nu duce vorba, nu trîmbiţa veştile prietenilor, colegilor, rudelor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor. Nu aşa devii interesant şi popular!

SĂGETĂTOR Nu prea eşti stăpân pe logica vorbelor tale. Dacă te hotărăşti să spui minciunele amoroase, fii atent la cum potriveşti cuvintele. Amorul este favorizat astăzi, dar comunicarea, nu! Profesional vorbind, trebuie să-ţi modulezi afacerile de aşa natură încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de venit să asigure încasări relativ constante – este concluzia zilei de astăzi. Pe de altă parte nu spera şi nu ai teamă, se schimbă totul, dar nu se urneşte nimic, sau nu se schimbă nimic dar totul se transformă, parafrazându-l pe Caragiale. Aparenţele înşeală, cel mai adesea…

CAPRICORN Comunicarea este avantajată. Stelele îţi conferă un dar al negocierii şi al convingerii. Nu te pierde în discuţii sterile, ci mergi direct la miezul problemei. Stelele indică, nu obligă! Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. Nu apare nici o ameninţare serioasă, nici în stele, nici pe piaţă. În perioada menţionată afacerile de inimă (nu cardiologice) sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări.

VĂRSĂTOR Trebuie să dai dovadă de calm, iscusință şi răbdare pentru ca să se anuleze unele aspectele nefavorabile. In orice caz, nu te poţi baza pe niciun ajutor: trebuie să rezolvi problemele singur! Îţi este mult mai convenabil să fi producătorul şi regizorul piesei cotidiene decât unul dintre actorii de pe scenă. Poate o să ai mai puţină glorie şi aplauze, dar cu siguranţă mai multă stabilitate şi mai mulţi bani.

PEŞTI Cu toată situaţia financiară precară, astăzi eşti foarte entuziast şi optimist. Prietenii te apreciază pentru că buna ta dispoziţie este contagioasă, benefică şi… rară în aceste timpuri! Eşti dispus să porţi conversaţii lungi, despre subiecte diverse. Mercur, în aspecte şi toane bune te influenţează favorabil și debitul verbal are volumul unei Niagare. Pe total: zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare. După masa de prânz evită întîlnirile de afaceri strategice, sau plăţile cu numerar.

Loading...